Historien bag Govino

Govino er Danmarks nye vinbutik på internettet, sammensat af et hold, der har mange års erfaring med at skabe de bedste rammer for kunderne. Når du handler på Govino.dk er du sikret den bedste oplevelse både før, under og efter dit køb. 

Vi sætter kunden i fokus og leverer overskuelig information omkring vores vine, som både den almindelige forbruger og vinkenderen kan forstå. Derudover har vi kompetente rådgivere siddende, som kan hjælpe dig med at vælge den helt rette vin til festen, weekenden eller samlingen i kælderen.

Få point når du handler

Hos Govino vil vi gerne tilbyde lidt mere end god vin til fornuftige priser, og vi udbetaler derfor 10 point, hver gang du bestiller for 100 kroner. Disse point kan bruges i vores point-butik, hvor du kan bestille alt fra tilbehør til gode vine. Dette er vores måde at belønne og takke trofaste kunder.

Det perfekte sortiment - til hele Danmark

Sortimentet er sammensat i samarbejde med en af Danmarks mest seriøse vingrossister, som hvert år ekspederer mere end 40 millioner flasker vin. Dette sikrer et sortiment, hvor der er noget for enhver smag, og et bredt udvalg fra hele verden - altid med kvaliteten som førsteprioritet. Vi afsender altid med fragtmand, hvilket sikrer den bedste transport.

Se vores sortiment:

Rødvin Hvidvin Rosévin Mousserende Dessertvin Spiritus