Kundeservice

Hos Govino.dk er kunden altid i fokus, og det er derfor vigtigt for os, at vi yder den bedste kundeservice som overhovedet muligt. Her på siden finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, og alternativt er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktoplysninger

mvinyo IVS
Gødstrup Søvej 10
7400 Herning

Telefon 29 60 63 11
Mandag - torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

E-mail adresse:
info@govino.dk

CVR: 30521153

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Levering

Du har som kunde hos Govino.dk altid mulighed for gratis levering ved køb over 500 kr. Ellers koster en levering 59 kr. Vi tilbyder både privat-, erhvervs- og aftenlevering. Alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

Leveringstid

Alle ordrer leveres indenfor 2-3 hverdage. Produkter på Govino.dk er markeret med forventet leveringstid.

Betalingsformer

Hos Govino.dk er det muligt at betale med alle danske- og internationale kreditkort. Alle betalinger er godkendte og behandles af PBS, hvilket giver optimal sikkerhed i købet.

Sådan handler du

Hos Govino.dk er der aldrig langt fra ønske til produkt, det er nemt at søge rundt på hjemmesiden. Når du først har valgt den ønskede kategori (f.eks. rødvin), kan du lave søgninger efter f.eks. land, pris eller årgang

Vælg det produkt du ønsker
Når du har besluttet dig for et produkt, klik da blot på "Læg i kurv" knappen, indtast dine informationer og betal med kreditkort direkte i shoppen. Du vil herefter modtage din pakke indenfor 1-2 dage

Returnering

Skulle du have modtaget en vare, som du ikke er tilfreds med, kan du selvfølgelig returnere denne, hvis den ellers er i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Kontakt os hurtigst muligt, efter du har modtaget produktet, så vi kan finde en løsning. Returneres en vare, skal dette aftales forud.

Reklamation

Skulle der mod forventning opstå en reklamation på varen, så kontakt os hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis produkter og ordrer efter gældende dansk lovgivning med 2 års reklamationsret. Det skal altid være aftalt forud, når et produkt sendes retur i forbindelse med en reklamation.

Salgs- og leveringsbetingelser

Som dansk virksomhed følger vi den gældende danske lovgivning. Læs vores salgs- og leveringsbetingelser.