Smagskassen fra Italien

Få en helt unik oplevelse med Smagskassen. Du får 6 forskellige indtryk som alle har hver deres karakteristika - alt det bedste fra støvlelandet. Vine i forskellige prisklasser, så du får muligheden for at udvide din smag, eller finde din nye favorit.

De 6 vine er følgende:
- Villa Puccini Toscana Rosso 
- Santa Sofia Ripasso Valpolicella DOC
Banfi Chianti Classico D.O.C.G
-
Due Normanni Rosso Sicilia l.g.t.
- Barolo Marialunga
-
 Rocca Grande Passolo Rosso Salento 

Nu kun: 750,00 kr.

Dine fordele ved smagskassen:

Spændende vine til attraktive priser

Afprøv vine - måske du finder din nye favorit

En unik oplevelser hver gang

6 forskellige indtryk - lad dig indspirere

Denne kasse indeholder:

Villa Puccini Toscana Rosso
En rødvin med en frugtrig og intens duft. Utrolig fyldig, men samtidig med en blid og harmonisk smag af kirsebær og blommer med behagelige noter af egetræ i eftersmagen.

Santa Sofia Ripasso Valpolicella DOC Superiore
En utrolig flot rødvin med en intens mørk rubinrød farve. Vinen har en elegant duft med strejf af krydderier, og har en lang og behagelig eftersmag.

Banfi Chianti Classico D.O.C.G
En elegant vin med en intens rubinrød farve. Rødvinen har en kompleks og delikat duft af blommer og kirsebær med strejf af krydderier og læder.

Due Normanni Rosso Sicilia l.g.t.
En dejlig rødvin med en mørk rubinrød farve. Vinen har en mørk duft af røde frugter, hvor den frugtrige smag blandes med et strejf af røg.

Barolo Marialunga 
En utrolig elegant vin med flot granatrød farve. Vinen har en delikat duft samt en fyldig, tør og harmonisk frugtsmag. Man vil opleve en lang og behagelig eftersmag.

Rocca Grande Passolo Rosso Salento
En utrolig flot vin med en intens rubinrød farve. Vinen har en kompleks og fyldig duft af modne kirsebær og solbær med strejf af lakrids.